HTML

A programozó legjobban a káromkodás nyelvét ismeri

"Mondta apám, legyek disznópásztor! De én, szófogadatlan..."

Friss topikok

  • programozoblog: Ave, Joe! Meglehet, de ez nem az a rendszer. Az "MVH rendszerben" vannak ugyan bizonylatok, de nin... (2009.09.27. 09:04) A rendszerszervező diszkrét bája

Linkblog

Keserű kacaj

2009.10.02. 18:19 :: programozoblog

A Magyar Vízfejű Hivatal aprócska kéréssel fordult hozzánk: A Bigyulamanó programunkat írjuk át olyanra, hogy többféle platformon is fusson. Windowson (most azon fut), Linuxon, Mac-en. Jó, mondtuk mi, tehát kell egy változat Windows-ra, egy Linuxra... De neeem, félreértettük, így az MVH. UGYANAZ a program, az az 1 db., ami most Windows-on fut, na AZ fusson Linuxon meg Mac-en, meg minden máson is. Hogy az nem lehet...? Ugyan már, ne is mondjunk ilyet, hár ha már most fut három platformon, akkor meg lehet csinálni még párra, ők tudják azt, értenek hozzá...! Milyen három platformon? Hogyhogy milyenen...? Hát mi magunk mondtuk, hogy fut XP-n is, meg Windows-on is, meg Vistán is...!

Hazafelé veszek egy vidéki álláskereséssel foglalkozó szaklapot. Kisegítő disznópásztor szeretnék lenni... bárhol.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://programozoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr341423401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása